Biovanne Nagyköveti Program Barbi szemével

Utolsó szem | Összegzés

2014. december 04. - BeautybyBarbara

Hát ez is eljött..elérkeztem a Biovanne szépségvitamin utolsó kapszulájához... :) Tanulságos közel 3 hónap volt ez a kúra, és leginkább pozitív élményekkel zárom ezt az időszakot!

Mielőtt összegezném a tapasztalataimat, szeretném megköszönni a Biovanne csapatának, hogy részese lehettem ennek a programnak és kipróbálhattam a szépségvitamint!

Összegzés:

A hajamból körülbelül egy hete vágtam, így most jóval rövidebb, mint az induláskor, ezért inkább a felületére térnék ki az elemzésben. Gyönyörű fényes, selymes tapintású és egészséges! Egyszerűen imádom! Az előző posztban írtam, hogy rengeteg babahajam nő, és ezt a jó szokását máig megtartotta! Hihetetlen mennyiségű új hajam van!

P1110271

 

A bőröm javulása sajnos nem váltotta be teljesen a hozzá fűzött reményeket. Erről a tesztes videómban már beszéltem néhány hete. De javulás látható, és ez egyenlőre pozitív! :)

P1110288

 

A körmöm pedig hosszú idő óta először újra hosszú! Nagyon rég hordtam így, mert mindig betört, de most erős! Nem félek, hogy töredezik, így bátran meg tudom növeszteni és nagyon nagyon tetszik! Hiányoztak már a nőies karmaim :D :D

P1110290

 

Összességében a változások nagyon pozitívak és valószínűleg megvásárolom a Biovanne Szépségvitamint, hogy folytathassam a szedését!

Köszönöm a figyelmeteket! Remélem még találkozunk! :)

 

Barbi

Helyzetjelentés

Nem sok dolog változott az elmúlt hetekben az előző poszt óta, ezért sem írtam gyakrabban. Ahogy látom a fejlődés most stagnál. A körmeim szép erősek, bár most az egyik körmöm beszakadt (hosszú idő óta először), de örülök, mert sokkal többször fordult elő a múltban ilyesmi, most pedig nagyon ritka ez az eset.

A bőröm szépen helyrejött, azóta csak a ciklusos időben jön elő rajtam pattanás, egyébként szerintem elég szép most bőröm, különösebb problémáim nincsenek vele.

A hajamat néhány hete levágtam, mert a szőkítés nem tett neki túl jót. Most nem töredeznek a hajvégeim, szép egészséges.

A jövőben tervezek egy összefoglaló videót az eddigi tapasztalataimmal, a következő posztban ezzel jelentkezem :)

Az alábbi fotón azt szeretném demonstrálni, hogy a bőröm smink nélkül sem annyira borzalmas, nincs olyan hatalmas változás sminkben :)

P1060065-horz

Arc helyzet

Régóta nem jelentkeztem, mert volt egy nagyobb harc a fogammal az elmúlt héten....

Rendületlenül szedem a Biovanne szépségvitamint és az elmúlt posztban arról írtam, hogy ellepték az arcomat a pattanások, amit én egy tisztulási folyamatnak gondoltam. Azóta kezd helyreállni a rend az arcbőrömön és úgy veszem észre, hogy ahogy húzódnak vissza a pattanások, egységesebbé is válik az arcbőröm. Ha nem is sokat, de változott a bőröm minősége, helyenként sokkal szebb lett mint azelőtt. Tisztában vagyok vele, hogy új arcbőrt nem fogok kapni a kúra alatt, de eddig elégedett vagyok a javulással. Próbálok több figyelmet is fordítani rá, és úgy látom, hogy jó úton haladok.

Ami nekem plusz pozitívum a szépségvitaminnal kapcsolatban, hogy ilyenkor már halálosan náthás szoktam lenni és a benne lévő vitaminoknak köszönhetően még csak meg sem környékezett semmiféle betegség, úgyhogy ezért csillagos ötös jár :))))

Pattanások

Már éppen neki akartam állni megírni, hogy a havi ciklus ideje alatt mekkora változás állt be a bőrömnél és nem található rajta egyetlen pattanás sem, amikor ma felkeltem és mikor a tükörbe néztem szörnyű látvány fogadott. Főleg az állam területén hatalmas kitüremkedéseket fedeztem fel, úgyhogy a kellemes hangvételű poszt ihlete egyből tovaszállt. Nem tudom, hogy ez mitől lehet, mert bármennyire problémás a bőröm az utóbbi időben még EZEKEN a napokon sem tapasztaltam ilyen jellegű elváltozást....

Nagyon bízom benne, hogy ez egy tisztulási folyamat része! Nem adom fel a reményt, bár kicsit csalódott vagyok mert nagy változást vártam a bőrömet illetően de én egy jobb irányra gondoltam :D No de nem lehet egyértelműen kijelenteni, hogy mitől van, úgyhogy most várok :)

Második hét

A második hét vége fele járok a tesztelésben. Egyenlőre különösebb változást az előző posztokhoz képest nem tapasztaltam.

Előző poszt: http://www.biovanne.hu/newsite/2014/09/elso-het/

Ahogyan már írtam, a körmöm jóval erősebb lett, mint eddig, ezt a jó szokását azóta is tartja :) Nagyon örülök neki, mert nem kell attól tartanom, hogy betörik, beszakad ha éppen frizurát készítek...Nem tudom mennyire ismeritek a körömgyilkos hajszálakat? De nálam okoztak már jó néhány bosszús pillanatot :D

A bőröm állapota szerintem javuló tendenciát mutat. Nem annyira szembetűnő a változás de én kezdem úgy érezni, mintha egységesedne, kevesebb bőrhibám van és nem annyira foltos, mint eddig.

A hajammal kapcsolatban sajnos még mindig nem tapasztaltam túl sokat. Erre még várok, úgy érzem, hogy neki azért hosszabb idő kell :)

10632863_919567291404886_903720065714567278_n

A kezdetek

Sziasztok! Barbinak hívnak, 25 éves vagyok, kb. 3 éve vezetem szépségblogom és youtube csatornámat, amit Barbyesworld néven találhattok meg. "A szépség  belülről fakad" halljuk sokszor, és mennyire igaz! Nem mindegy, hogy az ember milyen ügyesen sminkel, mennyire ügyesen rak össze egy frizurát, az alap amivel illetve amire dolgozik, a bőre, a haja, belülről kel, hogy egészséges legyen! Nagyon örültem a Nagyköveti program elindulásának, és köszönöm a lehetőséget, hogy kipróbálhatom a terméket. Hatalmas kíváncsisággal vágok most bele a tesztelésbe, mert még nem volt alkalmam a Biovanne Szépségvitaminhoz hasonló vitamint kipróbálni, így nagyon várom, hogy milyen eredményeket tud produkálni. Elöljáróban úgy gondoltam, hogy mutatnék egy kezdeti képet a bőrömről, a körmömről és a hajamról, amelyből ki tudok indulni a tesztelés során. IMG_7894 A hajam jelenleg egészen jó állapotban van, bár a végei az ombre hatás miatt minimálisan töredeznek. Próbálok rá nagy figyelmet fordítani, hogy minél természetesebb hatóanyagú termékeket használjak rá, de úgy gondolom, hogy nem árt, ha belülről is erősítem a hajhagymákat.   IMG_8125 A bőröm sajnos nincs a legjobb állapotban. Előfordulnak különböző pigmentfoltok a pattanások és mitesszerek mellett. A legnagyobb változást  a bőrömön várom, illetve szeretném elérni.   IMG_8121 A körmömet levágtam, hogy nyomon tudjam követni a növekedés sebességét is. Mostanában elég sokat töredeznek a körmeim, rájuk fordítom talán a legkevesebb figyelmet ezért kíváncsi vagyok, hogy belőlük mit lehet kihozni :)   Szóval ez lenne a kiinduló pont. Nagyon bízom benne, hogy a szépségvitamin jó hatással lesz a szervezetemre és, ahogyan az előbb is írtam, a bőrömön várom a legnagyobb javulást, mert talán itt vannak a legnagyobb problémák. Köszönöm, hogy elolvastatok, a következő bejegyzésben találkozunk! :)  

Első hét

Körülbelül egy hete szedem a Biovanne Szépségvitamint. Az első napokban túl sok tapasztalatot nem tudtam szerezni, nem igen volt véleményem, amit leírhattam volna. Mint minden vitaminnak, ennek is időt kell hagyni, amíg kifejti a hatását, illetve elkezdődik a javulás.

A bőrömön leginkább annyit vettem észre, hogy mintha egységesebbnek tűnne. Nem merem ezt egyértelműen kijelenteni, szeretnék várni vele, de nekem úgy tűnik, hogy sokkal egyenletesebb lett a bőrfelszínem.

A hajammal kapcsolatban sajnos egyenlőre nem tapasztaltam változást.

A körmömön azonban érezhető ez az 1 hét vitaminadag. Ahogy az előző bejegyzésben írtam, rövidre vágtam a körmeim, hogy jobban észlelhető legyen a változás. Szépen növekednek,de ami megdöbbentő számomra, hogy extrém erősek most. Nem lakkozom direkt, hogy az ne tudjon befolyásolni, és valóban érezhetően megerősödtek. Most nem töredeznek a szélei és nem hajlékony, mint eddig.

1410600264758

Barbi