Biovanne Nagyköveti Program Barbi szemével

Biovanne Nagyköveti Program Barbi szemével

Helyzetjelentés

2014. október 22. - BeautybyBarbara

Nem sok dolog változott az elmúlt hetekben az előző poszt óta, ezért sem írtam gyakrabban. Ahogy látom a fejlődés most stagnál. A körmeim szép erősek, bár most az egyik körmöm beszakadt (hosszú idő óta először), de örülök, mert sokkal többször fordult elő a múltban ilyesmi, most pedig nagyon ritka ez az eset.

A bőröm szépen helyrejött, azóta csak a ciklusos időben jön elő rajtam pattanás, egyébként szerintem elég szép most bőröm, különösebb problémáim nincsenek vele.

A hajamat néhány hete levágtam, mert a szőkítés nem tett neki túl jót. Most nem töredeznek a hajvégeim, szép egészséges.

A jövőben tervezek egy összefoglaló videót az eddigi tapasztalataimmal, a következő posztban ezzel jelentkezem :)

Az alábbi fotón azt szeretném demonstrálni, hogy a bőröm smink nélkül sem annyira borzalmas, nincs olyan hatalmas változás sminkben :)

P1060065-horz

A bejegyzés trackback címe:

https://biovannebarbi.blog.hu/api/trackback/id/tr806818069

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása